Naast alle klus-, montage- en onderhoudswerkzaamheden is Heebouw ook een specialist in het maken van houten en steigerhouten meubelen. Heeft u ergens inspiratie opgedaan of heeft u een idee in gedachten om in uw woon- of werkomgeving de perfect passende meubels te plaatsen? In een persoonlijke ontmoeting kunnen wij voor u of in samenwerking met u een ontwerp op maat maken. Wij houden rekening met uw specifieke omgevingsfactoren en maken uw meubels op maat voor zowel binnen als buiten.

U kunt denken aan houten of steigerhouten banken, loungebanken, tafels, toonbanken, bijzettafels, stoelen, fauteuils, bedden, ligbedden en zelfs hondenhokken voor in uw woonkamer, voor- of achtertuin, kantoorpand, kantoortuin of verenigingskantine.

‘Heeft u een smalle eetkamer? Dan zorgen wij ervoor dat uw eethoek net even iets smaller wordt zodat de doorgang in uw eetkamer prettig en toegankelijk blijft.’

Wij zijn niet alleen thuis in het maken van steigerhouten meubelen maar ook in het maken van meubelen in andere houtsoorten.

Voor het bespreken van uw idee, het maken van een afspraak of voor oriëntatie kunt u altijd contact opnemen met Heebouw. Klikt u hier om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.